Dresdenweg 127, 's-Gravenzande

Kenmerken

Verhuurd
Wijk
centrumgebied 's-Gravenzande
Prijs
€ 1.150 p.m. ex.
Postcode
2692 AA
Plaats
's-Gravenzande
Bouwjaar
2020
Oppervlakte
83 m²
Inhoud
270 m³
Woningtype
Galerijflat
Kamers
3
Slaapkamers
2
Balkon
Ja
Parkeren
Op eigen terrein
Locatie
In centrum
Soort bouw
Bestaande bouw
Oplevering
Per direct


Deel op:  
 • Omschrijving

  Nog 2 appartementen type J beschikbaar !

  Wonen in het hart van ‘s-Gravenzande

  Stads en modern wonen, van alle gemakken voorzien. Maar wel mét bos, zee en duinen op fietsafstand. Te mooi om waar te zijn? Níét in Nieuw Ambacht, randje centrum ’s-Gravenzande. Want je treft hier beide werelden in één.
  ’s-Gravenzande heeft strand, duinen en bos. Daarnaast winkels, restaurants, terrassen en cultuur. Alles goed bereikbaar, zonder files of parkeergedoe. Ook fietsend ben je overal zo. Gezelligheid vind je op Het Marktplein. Hier zijn ook de cafés, restaurants en terrassen. Het plein is stads kloppend hart, vier seizoenen lang. Bezoek maar eens de vrijdagmarkt of de braderieweek in de zomer. Shoppen doe je in Koopstad aan Zee, het gloednieuwe winkelcentrum van 's-Gravenzande. Je vindt er zowel kleine sfeervolle winkeltjes, als de bekende grote winkelbedrijven en supermarkten.

  Hoek van Holland ligt op tien minuten, Den Haag en Rotterdam op ruim een half uur. Ook het openbaar vervoer is goed geregeld, met busdiensten meermaals per uur. Waaronder rechtstreeks naar Hoek van Holland, Monster en Naaldwijk.

  Huren in Nieuw Ambacht

  Nieuw Ambacht telt zeventig appartementen in verschillende soorten en maten. Hoewel de grootten verschillen hebben de appartementen één ding gemeen: allen zijn licht en ruim, dankzij onder meer de grote raampartijen. Leuk voor starters, stellen en gezinnen. Voor jongeren en ook ouderen. Het gebouw heeft een lift en parkeren is eenvoudig. Alle appartementen hebben een eigen parkeerplaats.

  Van de 70 appartementen die Nieuw Ambacht telt, zijn er 12 appartementen te huur. Deze appartementen liggen verspreid over het gebouw op de begane grond, eerste en tweede verdieping. Allen tussen de 73 en 84 m2 woonoppervlakte, twee slaapkamers, een terras of balkon en een eigen parkeerplaats. De appartementen worden opgeleverd met keuken, badkamer- en toiletinrichting. De overige ruimten zijn casco en naar eigen smaak in te richten.

  Woningtype B
  Bouwnummers 8, 9 en 10 zijn gelegen op de begane grond verdieping in gebouwdeel B, aan de Dresdenweg. De appartementen hebben een oppervlakte van 73,5, hebben twee slaapkamers en een terras over de volle lengte van de woning. Huurprijs vanaf € 950,00.

  Woningtype I(I)
  Bouwnummers 14, 15, 18, 19 en 20 zijn gelegen op de eerste verdieping in gebouwdeel C, aan de Sand-Ambachtstraat. De appartementen hebben een oppervlakte van 80,1 en 84,1 m2, hebben twee slaapkamers en een balkon aan de woonkamer. Huurprijs vanaf € 1.025,00.

  Woningtype E
  Bouwnummer 32 is gelegen op de eerste verdieping in gebouwdeel C, aan de Van der Horstweg. Dit appartement heeft een oppervlakte van 82,2 m2, heeft twee slaapkamers en een balkon aan de woonkamer. Huurprijs vanaf € 1.100,00.

  Woningtype J(l)
  Bouwnummers 37, 38 en 39 zijn gelegen op de tweede verdieping in gebouwdeel C, aan de Sand-Ambachtstraat. De appartementen hebben een oppervlakte van 78,4 en 83 m2, hebben twee slaapkamers en een balkon aan de woonkamer. Huurprijs vanaf € 1.100,00.

  Bijzonderheden:
  - In het hart van 's-Gravenzande met alle voorzieningen om de hoek
  - Leuk voor starters, stellen en gezinnen. Voor jongeren en ook ouderen
  - Opgeleverd met keuken, badkamer- en toiletinrichting
  - Zonder muurafwerking en zonder vloer
  - Oppervlaktes van 73,5 tot 84,5 m2
  - Twee slaapkamers
  - Alle appartementen hebben een balkon of terras
  - Er is een lift aanwezig in het gebouw
  - Eigen parkeerplaats
  - Contractduur 12 maanden
  - Huurovereenkomst voor onbepaalde tijd vanaf februari 2022
  - Waarborgsom 3 maanden huur

  Procedure:
  Het aanmeldingsformulier is beschikbaar op site van Overvoorde (.nl), bij Dresdenweg 127 onder "documenten". Nadat wij het door u compleet ingevulde aanmeldformulier hebben ontvangen wordt de controle gedaan en toewijzing bekeken. Indien u voor een woning in aanmerking komt ontvangt u van ons een uitnodiging voor een bezichtiging. Bezichtigen is mogelijk vanaf eind januari 2021.

 • Locatie

  [ { "address": "Dresdenweg 127", "zipCode": "2692 AA", "city": "'s-Gravenzande", "lat": 52.0008165, "lng": 4.1604403 } ]
 • Kenmerken

  Prijs
  € 1.150 p.m. ex.
  Postcode
  2692 AA 's-Gravenzande
  Wijk
  centrumgebied 's-Gravenzande
  Bouwjaar
  2020
  Woonoppervlakte
  83m²
  Inhoud
  270m³
  Woningtype
  Galerijflat
  Kamers
  3
  Slaapkamers
  2
  Balkon
  Ja
  Parkeren
  Op eigen terrein
  Locatie
  In centrum
  Soort bouw
  Bestaande bouw
  Oplevering
  Per direct
 • Bekijk verloop van de zon

 • Reageer

  Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met ons op.

  Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
  Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

  Hoe veel is ?  
 • Documenten

+

Wat is mijn huis waard?

Bereken direct de geschatte waarde.

Direct berekenen