Otterschelp 2 0 ong, Monster

Otterschelp 2 0 ong, Monster foto-0
Otterschelp 2 0 ong, Monster foto-1
Otterschelp 2 0 ong, Monster foto-2
Otterschelp 2 0 ong, Monster foto-3
Otterschelp 2 0 ong, Monster foto-4
Otterschelp 2 0 ong, Monster foto-5
Otterschelp 2 0 ong, Monster foto-6
Otterschelp 2 0 ong, Monster foto-7
Otterschelp 2 0 ong, Monster foto-8
Otterschelp 2 0 ong, Monster foto-9
Otterschelp 2 0 ong, Monster foto-10
Otterschelp 2 0 ong, Monster foto-11
Otterschelp 2 0 ong, Monster foto-12
Otterschelp 2 0 ong, Monster foto-13
Otterschelp 2 0 ong, Monster foto-14
Bekijk 15 foto's
Bekijk 15 foto's
Bekijk 15 foto's

Interesse?

Neem contact met ons op. We geven graag meer informatie of plannen een bezichting.

Omschrijving

Exclusief Nieuwbouw Café || donderdag 15 juni

Wij nodigen je graag uit voor ons 'Exclusief Nieuwbouw Café' aan de Koningin Julianaweg 146 in 's-Gravenzande op donderdag 15 juni tussen 19:00 en 21:00 uur.

Gedurende deze avond kun je terecht voor informatie, vragen, extra beelden en zijn zowel de bouwer, de projectontwikkelaar als de makelaar aanwezig.

DATUM: donderdag 15 juni
TIJD: 19:00 tot 21:00 uur
LOCATIE: Koningin Julianaweg 146 's-Gravenzande

Dit komt niet vaak voor, een bouwkavel op een privé eiland, gelegen aan open vaarwater, in de duinen van Monster, op loopafstand van het strand en nabij het dorp van ’s-Gravenzande. Hier kan de droom van een leven met zon, zee en strand verwezenlijkt worden met het dagelijks ultieme vakantie gevoel. Het is mooi wonen aan de Otterschelp. 

KAVEL 2

Het project Wonen aan de Otterschelp omvat 3 unieke kavels op een eigen eiland omringd door doorgaand vaarwater voor uw eigen sloep. Kavel 2 is de laatst beschikbare kavel. Het totale perceeloppervlakte van dit kavel 2 in het plan is 1187 m2, waarvan ca. 599 m2 van het geheel betrekking heeft op het gemeenschappelijke perceel: de luxe van uw eigentoegangsweg, vaarwater en parkeren voor gasten.

Op dit unieke kavel realiseert het ervaren Bouwbedrijf van Leent in een nauwe samenwerking met Wubben-Chan architecten graag uw droomvilla volledig naar eigen wens, met de aangegeven kaders vanuit de gemeente. In de impressies zijn alvast enkele voorbeelden gegeven. Ons team gaat graag met u in gesprek om wensen en mogelijkheden inzichtelijk te maken.

LOCATIE

De exclusieve duinvilla’s van Wonen aan de Otterschelp verrijzen even buiten de Zuid-Hollandse kustplaats Monster, naast de nieuwe woonwijk Duingeest. De locatie is goed bereikbaar via de ’s-Gravenzandseweg en het fietspad op de Slaperdijk. Het is hier fraai wonen in een prachtig duinlandschap, op loopafstand van het strand. Heerlijk om uit te waaien, te sporten of te recreëren. Zowel het dorpscentrum van Monster, als het sfeervolle ’s-Gravenzande ligt op slechts een paar minuten fietsen. Omringd door water, aan een ecologische zone.

De drie duinvilla’s zullen worden omringd door water, dat straks in verbinding staat met open vaarwater. U woont hier bovendien op een natuureiland, dat het begin vormt van de Poelzone. In deze ecologische zone tussen de Monsterse kust en ’s-Gravenzande krijgt de natuur alle ruimte.

ALLE GEMAKKEN IN DE DIRECTE OMGEVING

De dorpskern van Monster of ’s-Gravenzande, met winkels voor de dagelijkse boodschappen en diverse gezellige restaurantjes, ligt op slechts enkele kilometers. Een hapje eten kunt u overigens ook bij een strandtent in de directe omgeving. En wilt u echt shoppen, naar het theater of naar een museum, dan rijdt u via de N211 zo naar Den Haag of Rotterdam. Via die weg komt u ook snel bij de schitterende 9 holes golfbaan van Golfclub Ockenburgh in Kijkduin.

Goed om te weten. Op kavel 3 wordt zelfs momenteel de eerste villa gerealiseerd door Bouwbedrijf van Leent. Het is mogelijk om hier met ons te bezichtigen.

Aan deze aanbiedingstekst kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Aanvaarding

Prijs
€ 809.000 v.o.n.
Status
Beschikbaar
Oplevering
In overleg
Adres
Otterschelp 2 0 ong
Postcode
2681 DL
Plaats
Monster

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
ca. 1.187m²

Buitenruimte

Ligging
Aan vaarroute, Aan het water, In woonwijk, Vrij uitzicht

Bekijk verloop van de zon

Locatie

[ { "address": "Otterschelp 2 0", "zipCode": "2681 DL", "city": "Monster", "lat": 52.0212582, "lng": 4.1572656, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Contact

Interesse in Otterschelp 2 0 ong?

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
Wat is mijn huis waard? Bereken direct de geschatte waarde Waardecheck