Aankoop

Uw hulp bij het kopen van uw nieuwe thuis!

Een woning kopen doet u niet dagelijks. Het is een van de meest waardevolle aankopen in uw leven. Vaak wordt de verkoop van de woning waar u interesse in heeft, begeleid door een verkoopmakelaar.

Overvoorde Makelaardij 

Wilt u er zeker van zijn dat úw belangen als kandidaat koper goed behartigd worden? Wij staan u graag bij als uw eigen NVM-aankoopmakelaar. Met onze ervaring, deskundigheid en kennis van de lokale markt koopt u uw nieuwe huis met meer zekerheid en tegen de best mogelijke voorwaarden!

Uw aankoop start bij de juiste woning.

Het aankoopproces

Wij starten met een kennismaking om uitgebreid uw woonwensen te inventariseren zodat wij weten waaraan uw droomhuis moet voldoen.
De woonwensen worden in het NVM zoeksysteem opgenomen: zodra er een nieuwe woning te koop komt ontvangt u hierover een mail. Ook als de woning bij collega’s in de verkoop komt.

Uw woning gevonden? Dan gaan we mee met de (2e) bezichtiging en verzamelen we zoveel mogelijk informatie over de woning. We beoordelen de vraagprijs, de bouwkundige staat, de kadastrale informatie, kijken of er juridische haken en ogen zijn en of de woning daadwerkelijk aan uw woonwensen voldoet. Zo voorkomt u dat u te veel betaalt of een woning koopt die achteraf toch niet zo goed blijkt te passen als verwacht.

Is het uw nieuwe thuis? Dan bepalen we samen met u de aankoopstrategie en treden in onderhandeling met de verkoper of diens makelaar over de koopprijs, opleveringsdatum en ontbindende voorwaarden (denk aan de financiering en bouwkundige keuring) of brengen een onderbouwd voorstel uit als er met een biedingsronde wordt gewerkt.

Gefeliciteerd, koper en verkoper hebben overeenstemming bereikt over de prijs en voorwaarden. Wij zorgen ervoor dat alle afspraken juist vastgelegd worden in een koopovereenkomst. De koopakte wordt met u besproken en vervolgens ondertekend door koper en verkoper. De woning is gekocht! Wij controleren verder dat de koopakte door verkoper of diens makelaar naar de notaris wordt gestuurd.

Op deze dag vindt de juridische levering en de sleuteloverdracht plaats. Voor de sleuteloverdracht doen wij met u nog een eindinspectie van de woning: we controleren alles nog even en noteren de meterstanden. Daarna gaan we tekenen bij de notaris. Uw nieuwe (t)huis is van u!

Contact

Uw zoektocht naar een nieuwe woning start hier. 

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
van

Goedenavond 👋

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

U weet het al binnen 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van uw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wilt u verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check uw mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?