Hypotheken

Overvoorde Makelaardij kent het Westland als geen ander met alle mogelijkheden die deze mooie omgeving heeft te bieden. Hierdoor is de kans groot dat wij precies die woning vinden of in de verkoop hebben waar u naar op zoek bent.

Als makelaar realiseren wij ons dat de aanschaf van uw nieuwe woning een grote stap in uw leven is. Dat geldt ook voor de keuze van uw hypotheek. Wij hebben een samenwerkingsverband met Sonneveld Voogd Adviesgroep. Een specialist in hypotheken waar u beslist eens kennis mee moet maken!

Wij werken al jarenlang naar volle tevredenheid met hen samen. Zij begrijpen als geen ander dat goed advies betekent dat u niet alleen kunt kiezen voor de meest voordelige hypotheek maar ook dat u uw hypotheek kunt blijven betalen. Zelfs wanneer u onverhoopt wordt geconfronteerd met tegenspoed. Om dit te realiseren staan zij uitgebreid stil bij uw financiële situatie. Nu én in de toekomst.
Diverse scenario’s worden besproken waarbij de adviseur de tijd neemt om naar u te luisteren.
 

Hypotheekadviseur Robin van Westenbrugge over de werkwijze van Sonneveld Voogd Adviesgroep:
"Wij luisteren aandachtig naar uw wensen. Waar voelt u zich prettig bij? Samen met u brengen we uw financiële situatie en mogelijkheden uitgebreid in kaart. We staan stil bij belangrijke zaken als gezinsplanning en risico’s zoals werkeloosheid, arbeidsongeschiktheid, echtscheiding en overlijden van 1 van de partners. Zo weet u zeker dat u (of uw nabestaanden) onder alle omstandigheden in uw woning kunt blijven wonen. Indien alles is besproken, selecteren we aantal aanbieders uit het grote aanbod. Met onze hulp kiest u weloverwogen voor de hypotheek die naadloos aansluit op uw persoonlijke plaatje. Vervolgens nemen we alles uit handen en zit u met een gerust hart bij de notaris."

Bezoek de website van Sonneveld Voogd Adviesgroep:
www.sonneveldvoogd.nl

Wilt u meer informatie?
Vul hier uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoeveel is ?  
+

Wat is mijn huis waard?

Bereken direct de geschatte waarde.

Direct berekenen