Hypotheek

Een lokale partij met alle kennis in huis

Overvoorde Makelaardij kent het Westland als geen ander met alle mogelijkheden die deze mooie omgeving heeft te bieden. Hierdoor is de kans groot dat wij precies die woning vinden of in de verkoop hebben waar u naar op zoek bent. Gedegen financieël advies is in dit traject onmisbaar. 

Een vertrouwde adviseur

Als makelaar realiseren wij ons dat de aanschaf van uw nieuwe woning een grote stap in uw leven is. Dat geldt ook voor de keuze van uw hypotheek. Wij hebben goede ervaringen met de Sonneveld Voogd Adviesgroep. Een specialist in hypotheken waar u beslist eens kennis mee moet maken!

Wij werken al jarenlang naar volle tevredenheid met hen samen. Zij begrijpen als geen ander dat goed advies betekent dat u niet alleen kunt kiezen voor de meest voordelige hypotheek maar ook dat u uw hypotheek kunt blijven betalen. Zelfs wanneer u onverhoopt wordt geconfronteerd met tegenspoed. Om dit te realiseren staan zij uitgebreid stil bij uw financiële situatie. Nu én in de toekomst.

Over onze samenwerking

Hypotheekadviseurs Robin van Westenbrugge en Gert Jan van Alphen over de werkwijze van Sonneveld Voogd Adviesgroep:

"Wij luisteren aandachtig naar uw wensen. Waar voelt u zich prettig bij? Samen met u brengen we uw financiële situatie en mogelijkheden uitgebreid in kaart. We staan stil bij belangrijke zaken en risico's. Zo weet u zeker dat u onder alle omstandigheden in uw woning kunt blijven wonen. Indien alles is besproken, selecteren we een aantal aanbieders uit het grote aanbod. Met onze hulp kiest u weloverwogen voor de hypotheek die naadloos aansluit op uw persoonlijke plaatje. "

Vraag een gesprek aan

Contact

Wij brengen u in contact met de juiste adviseur

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
van

Goedenavond 👋

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

U weet het al binnen 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van uw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wilt u verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check uw mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?