Starter of doorstromer?

Een huis kopen of verkopen doet u maar een paar keer in uw leven.

Wij zorgen voor goed advies en deskundige begeleiding gedurende het gehele proces. Zo weet u zeker dat alles goed en snel geregeld wordt. Wij helpen u bij het contact met de hypotheekadviseur of de bank, de bezichtigingen, een taxatie, de notaris, de onderhandelingen en het opstellen van de koopovereenkomst. Bovendien begeleiden we de bouwkundige keuring en zijn wij het aanspreekpunt voor de notaris.

Het Team

Overvoorde Makelaardij zet zich in voor iedereen die op zoek is naar een nieuw thuis, de huidige woning wil verkopen of alleen een taxatie nodig heeft.

Bent u op zoek naar een huis in de regio Westland of wilt u juist vanuit deze regio naar een geheel andere locatie in Nederland verhuizen?

Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek en een goed advies bij ons op kantoor of bij u thuis.

Peter Overvoorde

Peter is een zeer ervaren en betrokken makelaar die al 25 jaar lid is van de NVM. Hij is actief met de verkoop, aankoop en taxaties van woningen en klein zakelijk vastgoed. Peter heeft aandacht voor de persoon en het vastgoed. De makelaar die het verschil maakt.

Peter Overvoorde

NVM Makelaar - Taxateur
(0174) 41 54 45
peter@overvoorde.nl
Monique van der Wal

Monique heeft in 2020 haar start in de makelaardij gemaakt. Na jarenlang in het notariaat gewerkt te hebben, had zij behoefte aan een nieuwe uitdaging en die heeft zij bij ons gevonden. Haar vaardigheden vanuit het notariaat kan zij goed gebruiken in de makelaardij. Daarnaast vindt zij het contact met de klanten erg leuk. Haar werk is gericht op de binnendienst en daar voelt zij zich als een vis in het water.

Monique van der Wal

Commercieel Medewerkster Binnendienst
(0174) 41 54 45
monique@overvoorde.nl
Daniëlle van Baalen

Daniëlle is in 2018 gestart in de binnendienst maar na een korte uitstap teruggekomen in de zomer van 2022. Bij Daniëlle staan vertrouwen en ontzorgen hoog in het vaandel. U kunt haar treffen bij bezichtigingen en inspecties!

Daniëlle van Baalen

Kandidaat Register Makelaar Taxateur
(0174) 41 54 45
danielle@overvoorde.nl

Gravin Machteldplantsoen 10

Het contact met Peter en met z'n secretaresse verliep heel goed. Ik werd steeds geïnformeerd hoe de stand van zaken was. Ze namen alle tijd voor me en gaven goede adviezen. Als ik vragen had kon ik ze goed bereiken en kreeg ik duidelijk antwoord.

Naaldwijkseweg 165 d

Na iedere bezichtiging snel contact en eerlijke terugkoppeling over de verwachtingen of kijkers serieus waren of niet. Ook in de onderhandelingen fijne updates en niet onnodig rekken van onderhandelingen.

Bekijk al onze reviews
van

Goedenavond 👋

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

U weet het al binnen 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van uw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wilt u verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check uw mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?