Disclaimer

Disclaimer website

Onze website wordt continu bijgewerkt en geactualiseerd, toch willen we u er graag op wijzen dat Overvoorde Makelaardij niet aansprakelijk is voor eventuele fouten of onvolkomendheden in de presentaties.

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid tot stand gekomen. Helaas is het altijd mogelijk dat informatie verouderd is of onjuist door typefouten. Aan de informatie op deze website kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Wij verwijzen op onze website tevens naar internetpagina's van derden. Wij staan niet in voor de juistheid, volledigheid en betrouwbaarheid van de gegevens die daarop worden getoond. Van deze site mag niets worden gekopieerd en/of veranderd. Alle rechten zijn gereserveerd door Overvoorde Makelaardij o.g. BV. Zonder geschreven toestemming van Overvoorde Makelaardij o.g. BV. is het verboden om enige informatie of gedeelte(n) van deze website op welke manier dan ook te reproduceren of te distribueren.

Disclaimer email

Deze e-mail is vertrouwelijk. De verzonden informatie is alleen bedoeld voor de persoon of het bedrijf aan wie het geadresseerd is en kan vertrouwelijk en/of privé materiaal bevatten. Iedere inzage, doorzending, wijziging, andere gebruik van of actie naar aanleiding van de inhoud van e-mail door personen of bedrijven anders bedoelde geadresseerde is verboden. Als u dit bericht per abuis ontvangt, informeer dan de verzender onmiddellijk per e-mail en verwijder de e-mail van uw computer. Overvoorde Makelaardij o.g. sluit iedere aansprakelijkheid uit die voortvloeit uit electronische verzending.

van

Goedenavond 👋

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

U weet het al binnen 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van uw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wilt u verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check uw mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?