Verkoop

De makelaar maakt het verschil!

U overweegt uw woning te verkopen? Daar komt heel wat bij kijken. Wij nemen u deze zorg graag uit handen. Wij komen bij u langs en bespreken uw kansen van een verkoop via Overvoorde Makelaardij.

Het verkoopproces

Voordat wij u woning bezoeken, hebben wij al het nodige onderzoek gedaan. De makelaar bekijkt de gegevens uit het kadaster, en voor welke prijs min of meer gelijkwaardige huizen in de buurt zijn verkocht. Ook gebruiken we de uitgebreide data van de NVM.

We komen bij u thuis en geven advies op maat. In een kennismakingsgesprek bespreken wij uw wensen en beantwoorden uw vragen. Na afloop ontvangt u van ons een offerte met daarin de verwachte verkoopopbrengst en een persoonlijk verkoopplan, met als belangrijkste doel: een goede verkoop van uw woning tegen de beste prijs en voorwaarden.

Wij maken veel werk van het presenteren van uw woning en laten professionele foto’s maken voor de perfecte presentatie. De woning wordt ingemeten voor de plattegronden op Funda en als klapper een exclusieve 3D matterport scan zodat een kijker de woning alvast virtueel kan bezichtigen en via de 3D plattegronden inzicht krijgt in alle ruimtes. Uiteraard verzorgen we ook een pakkende brochure. Uw woning wordt uitgebreid op Funda gepresenteerd.

Alle voorbereidingen zijn gedaan de woning staat op Funda en het bezichtigen kan beginnen. Uiteraard wordt u tijdig geïnformeerd wanneer de bezichtigingen worden gepland. Verder wordt u regelmatig op de hoogte gehouden van de reacties van kandidaten; vaak al direct na afloop van de bezichtigingen. Enige dagen na de bezichtiging nemen wij ook contact op met de  bezoekers van uw woning om een reactie te vragen.

Natuurlijk doen wij ook de onderhandelingen met de potentiële koper van uw woning. Wordt er een bod uitgebracht, dan bespreken we dit uitvoerig met u. We onderhandelen over de prijs, over de opleverdatum en de eventuele ontbindende voorwaarden (denk aan de bouwkundige keuring, de voorwaarden van de financiering). Tijdens het onderhandelingsproces wordt u voortdurend op de hoogte gehouden en zullen wij u adviseren. Zo komen we tot de beste deal.

Gefeliciteerd, koper en verkoper hebben overeenstemming bereikt over de prijs en voorwaarden. Wij zorgen ervoor dat alle afspraken vastgelegd worden in een koopovereenkomst. De koopakte wordt zowel met koper en verkoper besproken en vervolgens ondertekend. De woning is verkocht! Wij zorgen er verder voor dat de koopakte  naar de notaris wordt gestuurd.

Op deze dag vindt de juridische levering en de sleuteloverdracht plaats. Voor de sleuteloverdracht doen wij met de koper nog een eindinspectie van de woning: we controleren alles nog even en noteren de meterstanden. Daarna gaan we tekenen bij de notaris.

Nog niet klaar voor verkoop, maar wel benieuwd naar de waarde?

Verkocht

Prof. van Arkelstraat 10, 's-Gravenzande Verkocht
Prof. van Arkelstraat 10 's-Gravenzande € 315.000 k.k.
Strigastraat 61, Naaldwijk Verkocht
Strigastraat 61 Naaldwijk € 415.000 k.k.
Vondellaan 56, 's-Gravenzande Verkocht
Vondellaan 56 's-Gravenzande € 475.000 k.k.
Graaf Florisplein 28, 's-Gravenzande Verkocht
Graaf Florisplein 28 's-Gravenzande € 340.000 k.k.
Braamstraat 33, Monster Verkocht
Braamstraat 33 Monster € 325.000 k.k.
Elzenhof 20, 's-Gravenzande Verkocht
Elzenhof 20 's-Gravenzande € 415.000 k.k.
Pieter Verweijweg 20, Hoek van Holland Verkocht
Pieter Verweijweg 20 Hoek van Holland € 325.000 k.k.
Mellonastraat 16, Naaldwijk Verkocht
Mellonastraat 16 Naaldwijk € 350.000 k.k.
Vondellaan 54, 's-Gravenzande Verkocht
Vondellaan 54 's-Gravenzande € 425.000 k.k.
van Gochstraat 14, 's-Gravenzande Verkocht
van Gochstraat 14 's-Gravenzande € 450.000 k.k.

De presentatie staat centraal bij verkoop

Voor de presentatie van uw woning werken wij al jarenlang samen met een professioneel bureau. 
Bij de start van de opdracht wordt er direct een afspraak gemaakt met de fotograaf, meestal is een afspraak binnen enkele dagen al mogelijk.

Vooraf ontvangt u tips om uw woning optimaal te presenteren. Op de afgesproken dag zal de fotograaf bij u langskomen om een fantastische reportage van uw woning te maken. De fotograaf zal met u nog even een kort rondje lopen om eventueel de puntjes op de i te zetten om zo tot een nog strakker eindresultaat te komen.

Contact

Vul uw gegevens in via onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
Wat is mijn huis waard? Bereken direct de geschatte waarde Waardecheck