Verkoop

De makelaar maakt het verschil!

U overweegt uw woning te verkopen? Daar komt heel wat bij kijken. Wij nemen u deze zorg graag uit handen. Wij komen bij u langs en bespreken uw kansen van een verkoop via Overvoorde Makelaardij.

Het verkoopproces

Voordat wij u woning bezoeken, hebben wij al het nodige onderzoek gedaan. De makelaar bekijkt de gegevens uit het kadaster, en voor welke prijs min of meer gelijkwaardige huizen in de buurt zijn verkocht. Ook gebruiken we de uitgebreide data van de NVM.

We komen bij u thuis en geven advies op maat. In een kennismakingsgesprek bespreken wij uw wensen en beantwoorden uw vragen. Na afloop ontvangt u van ons een offerte met daarin de verwachte verkoopopbrengst en een persoonlijk verkoopplan, met als belangrijkste doel: een goede verkoop van uw woning tegen de beste prijs en voorwaarden.

Wij maken veel werk van het presenteren van uw woning en laten professionele foto’s maken voor de perfecte presentatie. De woning wordt ingemeten voor de plattegronden op Funda en als klapper een exclusieve 3D matterport scan zodat een kijker de woning alvast virtueel kan bezichtigen en via de 3D plattegronden inzicht krijgt in alle ruimtes. Uiteraard verzorgen we ook een pakkende brochure. Uw woning wordt uitgebreid op Funda gepresenteerd.

Alle voorbereidingen zijn gedaan de woning staat op Funda en het bezichtigen kan beginnen. Uiteraard wordt u tijdig geïnformeerd wanneer de bezichtigingen worden gepland. Verder wordt u regelmatig op de hoogte gehouden van de reacties van kandidaten; vaak al direct na afloop van de bezichtigingen. Enige dagen na de bezichtiging nemen wij ook contact op met de  bezoekers van uw woning om een reactie te vragen.

Natuurlijk doen wij ook de onderhandelingen met de potentiële koper van uw woning. Wordt er een bod uitgebracht, dan bespreken we dit uitvoerig met u. We onderhandelen over de prijs, over de opleverdatum en de eventuele ontbindende voorwaarden (denk aan de bouwkundige keuring, de voorwaarden van de financiering). Tijdens het onderhandelingsproces wordt u voortdurend op de hoogte gehouden en zullen wij u adviseren. Zo komen we tot de beste deal.

Gefeliciteerd, koper en verkoper hebben overeenstemming bereikt over de prijs en voorwaarden. Wij zorgen ervoor dat alle afspraken vastgelegd worden in een koopovereenkomst. De koopakte wordt zowel met koper en verkoper besproken en vervolgens ondertekend. De woning is verkocht! Wij zorgen er verder voor dat de koopakte  naar de notaris wordt gestuurd.

Op deze dag vindt de juridische levering en de sleuteloverdracht plaats. Voor de sleuteloverdracht doen wij met de koper nog een eindinspectie van de woning: we controleren alles nog even en noteren de meterstanden. Daarna gaan we tekenen bij de notaris.

Nog niet klaar voor verkoop, maar wel benieuwd naar de waarde?

Verkocht

Nootdorpse Landingslaan 90, Den Haag Verkocht
Nootdorpse Landingslaan 90 Den Haag € 530.000 k.k.
Eikenlaan 108, 's-Gravenzande Verkocht
Eikenlaan 108 's-Gravenzande € 795.000 k.k.
's-Gravenzandseweg 42 T, Naaldwijk Verkocht
's-Gravenzandseweg 42 T Naaldwijk € 359.000 k.k.
Dreeslaan 15, Naaldwijk Verkocht
Dreeslaan 15 Naaldwijk € 445.000 k.k.
van de Kasteelestraat 38, 's-Gravenzande Verkocht
van de Kasteelestraat 38 's-Gravenzande € 470.000 k.k.
Berkenstraat 25, 's-Gravenzande Verkocht
Berkenstraat 25 's-Gravenzande € 390.000 k.k.
Zwanebloem 2, Naaldwijk Verkocht
Zwanebloem 2 Naaldwijk € 500.000 k.k.
Granaat 1, 's-Gravenzande Verkocht
Granaat 1 's-Gravenzande € 510.000 k.k.
Zuidwind 14, 's-Gravenzande Verkocht
Zuidwind 14 's-Gravenzande € 575.000 k.k.
Molenstraat 103, Monster Verkocht
Molenstraat 103 Monster € 450.000 k.k.

De presentatie staat centraal bij verkoop

Voor de presentatie van uw woning werken wij al jarenlang samen met een professioneel bureau. 
Bij de start van de opdracht wordt er direct een afspraak gemaakt met de fotograaf, meestal is een afspraak binnen enkele dagen al mogelijk.

Vooraf ontvangt u tips om uw woning optimaal te presenteren. Op de afgesproken dag zal de fotograaf bij u langskomen om een fantastische reportage van uw woning te maken. De fotograaf zal met u nog even een kort rondje lopen om eventueel de puntjes op de i te zetten om zo tot een nog strakker eindresultaat te komen.

Contact

Vul uw gegevens in via onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
van

Goedenavond 👋

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

U weet het al binnen 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van uw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wilt u verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check uw mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?